שאלות ותשובות
למי זה מתאים?
המפגשים שלנו מתאימים לילדים ומבוגרים. אנו מלמדים תוך שימת דגש על הצרכים הייחודיים של כל תלמיד/ה והתחשבות בחוזקות ובאתגרים שלו/ה, לכן המפגשים שלנו מתאימים למגוון רחב של לומדים. כל מי שמתקשה במסגרת הלימודית בה הוא נמצא, מתקשה למצוא מוטיבציה, לא מצליח להגיע להישגים וללמידה משמעותית, או פשוט רוצה להבין יותר טוב איך הוא לומד – יכול להיתרם מהמפגשים שלנו.
כמה זמן אורך מפגש?
מפגש אורך שעה – 60 דקות.
ניתן להתאים ולפצל את המפגשים בהתאם לצרכי ויכולות התלמיד.
האם מדובר בשיעור פרטי?
יש לנו כמה סוגי מפגשים, ביניהם מפגשי למידה, אך הם לא שיעורים פרטיים. שיעור פרטי מטרתו להתמקד במקצוע ספציפי, כמו מתמטיקה, והמורה הוא מומחה תוכן לתחום זה בלבד. במפגשי הלמידה שלנו, המיקוד הוא התלמיד – הצרכים, האתגרים, היכולות ודרכי הלמידה המיטביות עבורו. המורים שלנו מתמחים במגוון רחב של מקצועות, אך יותר מזאת – במגוון רחב של דרכי הוראה והבנה עמוקה של סגנונות למידה שונים.
איך קובעים מפגש?
אנו מציעים לקבוע מפגש התייעצות חינם כדי להחליט ביחד מה הכי נכון עבורכם/ עבור ילדיכם. ניתן להשאיר פרטים בעמוד "צרו קשר" או במייל ונחזור אליכם בהקדם.
האם ניתן לקבוע מפגש פרונטלי (פנים אל פנים)?
לא. אנו מציעים מפגשים מקוונים בלבד.
למה המפגשים מקוונים בלבד?
אנו מלמדים באופן מקוון מפני שאנו מאמינים שכיום, למידה מקוונת נותנת לתלמיד כלים רבים יותר מלמידה פרונטלית. על התלמידים של היום להכיר היטב את הסביבה האלקטרונית, להתמצא בה ולהרגיש בנוח, על מנת להשתלב כמבוגרים בעידן הדיגיטלי. רוב המוסדות להשכלה גבוהה, וביניהם האוניברסיטאות הגדולות והטובות בעולם, מקיימים בימים אלו למידה היברידית ואף דיגיטלית לחלוטין. מקומות עבודה מודרניים גם הם דורשים ידע נרחב בעבודה ממוחשבת, זמינות דיגיטלית ועבודה מרחוק.
במפגשים שלנו שמנו לנו למטרה להכיר לתלמידים את היתרונות והכלים הרבים שיש לסביבה הדיגיטלית להציע, ולסייע להם לרכוש ביטחון בשימוש בה.
כמו כן, מפגשים מקוונים מאפשרים לנו להיות זמינים במגוון רחב יותר של שעות, עבור תלמידים רבים יותר, ללא קשר למקום מגוריהם.
הילד/ה שלי לא מסתדר/ת בלמידה מקוונת. האם זה מתאים לכולם?
ידוע לנו כי לתלמידים רבים הייתה חוויה לא טובה בלמידה המקוונת בתקופת הקורונה. עלו קשיים בעיקר בקרב תלמידים בעלי בעיות קשב וריכוז, או כאלה שמתקשים לשבת זמן רב מול מסך מחשב.
עם זאת, יש לציין כי הלמידה בזמן הקורונה הייתה בקבוצה, והיא שונה ממפגש אחד-על-אחד, בו התלמיד משתתף באופן פעיל, וכל תשומת הלב של המורה מופנית אליו. לתלמידים בעלי קשיי קשב, אנו לעיתים בוחרים לגוון וללמוד שני נושאים שונים בשיעור בניגוד להתמקדות בנושא אחד לאורך זמן. לחילופין, ישנם תלמידים שעבורם נפצל את המפגש לשני מפגשים באורך של חצי שעה, במקום שעה רצופה על מנת לנצל את טווח הקשב המיטבי.
אולם כמו כל דבר בחיים, הלמידה המקוונת אינה מתאימה לכולם. מנסיוננו התלמידים שכלל לא מתאימה להם למידה מקוונת הם מעטים. אנו מציעים לקבוע מפגש נסיון ולבחון איך התלמיד מרגיש!
הילד שלי לא מסתדר עם אף מורה פרטי. מה לעשות?
בניגוד לרבים מהמורים הפרטיים, שתחום מומחיותם הוא המקצוע אותו מלמדים, תחום המומחיות שלנו הוא הקשר עם התלמיד ויצירת מוטיבציה אצל תלמידים מתקשים. יש לנו ניסיון רב שנים עם בעיות קשב וריכוז, בעיות התנהגות וחוסר מוטיבציה בלמידה. תלמידים רבים מגיעים אלינו אחרי מספר ניסיונות כושלים אצל מורים פרטיים אחרים, ומרגישים לראשונה חווית הצלחה בלמידה! כמובן שאנחנו לא יכולים להבטיח שנצליח ביצירת חיבור עם התלמיד ובהנעה ללמידה, אך אנחנו בהחלט מוכנים לנסות.